Medlem


Torshälla Golfklubb strävar efter att erbjuda golf till rimliga priser för gammal som ung. Häng på du också, bli medlem hos oss redan idag!
Vi satsar på dig som medlem! Vi har 18 fina golfhål med härlig natur, tävlingsspel i olika former, lektionsverksamhet och kurser. Vi erbjuder en välskött och attraktiv bana med god tillgänglighet. Klubbverksamheten är bred och omfattar alla åldrar. Vi är en klubb som värnar om miljön, allas rätt rätt att få spela och att golfen ska vara en avkopplande och lustfylld upplevelse. Torshälla GK är ett varumärke vi kan vara stolta över och som vi medlemmar ska vårda. Var och en har ett ansvar och är delaktiga i att skapa klubbkänsla samt att hjälpa till så att nya medlemmar och gäster känner sig välkomna till Torshälla Golfklubb.

Information och kostnader för de olika medlemskapen finner du här.
Bestämmer du dig för att bli medlem, behöver du bara fylla i formuläret här eller kontakta kansliet på kansli@torshallagk.com.

Hund får tas med på banan om den är kopplad.

Föreningsfadder Svenska spel

Nu kan ni hjälpa Juniorverksamheten på Torshälla GK genom att bli föreningsfadder via svenskaspel - klicka på bilden för att registrera er.