Tidsbokning

På Torshälla Golfklubb har vi start från hål 1 ojämna veckor och start från hål 10 jämna veckor.
Det finns anslaget på våra veckoscheman som ni kan hitta på vägen upp från parkeringen till klubbhuset samt att våra scorekort skrivs ut från aktuellt starthål.

Tid är viktigt för oss alla. Av den anledningen vill vi på Torshälla Golfklubb att du som bokar tid hjälper oss med två, för allas skull, viktiga saker.

  1. Om du har en bokad tid och av någon anledning inte ska spela. Boka av din tid så snart som möjligt, på min golf, via telefon 016358722 ankn 1 eller i terminalen på klubben.
  2. Kom till klubben senast 30 minuter innan din starttid och bekräfta ankomst tvia appen MG bokning i terminalen eller i receptionen när du är på plats..
  3. Vi ser gärna att du använder digitala scorekort som du laddar hem via appen On tag eller printa ut själv i terminalen

Gäst och medlem får boka speltid tidigast 60 dgr i förväg, du får max ha 3 bokade tider samtidigt.

Du kan boka starttid på flera olika sätt:

  • direkt via klubbens hemsida, klicka på ledig tid och bekräfta med dina inloggningsuppgifter till Min Golf.
  • via Internet www.mingolf.golf.se / Min golf / Boka starttider / Välj Torshälla GK och visa alla tider. 
  • ring 016 - 358722 anknytning 1
  • besök oss och boka själv i golfterminalen

Golfterminal
På Torshälla GK använder vi en golfterminal där du med hjälp av ditt medlemskort kan boka starttid, ankomstregistrera dig, kolla din slope, ändra hcp samt anmäla dig till tävlingar. Be någon i personalen om hjälp om du är osäker på hur man använder den.

Hundar
Hundar får medtagas på banan om de är kopplade.